Review : Venom

Venom dah keluar since 4th of October tapi seriously memang tak ada rasa nk tengok sangat pon. tak tau laa kenapa tapi mmg rasa cam malas lah. lagi pon aku mmg jenis jarang nk tengok cite yang main character dia hodoh or sejenis raksasa 👻 so Venom mcm dah masuk kategori tu.   tapi satu malam tu memandangkan kami ada masa lepak dengan kawan2 lain, so ape lagi. mari laa tengok Venom beramai-ramai 🤩 so before tengok movie ni aku seriously memang tak tau Venom ni pasal apa. tak tau dia ni jahat ke baik. basically mmg pegi with zero…