Gun N’ Roses : Not In This Lifetime Tour

Wednesday , 14th November 2018we bought the tickets on July aku rasa. awal gila beli sebab KE jenis nak jugak pegi tengok walau apa pon jadi. nak kata aku ni minat sangat Gun N’ Roses tu memang tak la. takat dengar pon dua  tiga lagu. benda paling malas sekali ialah tiket dorang ni mahal lepas tu kau tetap kene berdiri. tapi memandangkan yang sebelah aku tu beriya so kita support jer lah 🌹p/s : never buy tickets from Viagogo guys sebab dorang tu rupanya reseller 💸💸 deng ! you can definitely get cheaper price if beli dari official site. masa ni…