Gun N’ Roses : Not In This Lifetime Tour

Wednesday , 14th November 2018we bought the tickets on July aku rasa. awal gila beli sebab KE jenis nak jugak pegi tengok walau apa pon jadi. nak kata aku ni minat sangat Gun N’ Roses tu memang tak la. takat dengar pon duaΒ  tiga lagu. benda paling malas sekali ialah tiket dorang ni mahal lepas tu kau tetap kene berdiri. tapi memandangkan yang sebelah aku tu beriya so kita support jer lah 🌹p/s : never buy tickets from Viagogo guys sebab dorang tu rupanya reseller πŸ’ΈπŸ’Έ deng ! you can definitely get cheaper price if beli dari official site.Β masa ni…

blessed

and that’s my squad ! we rawk liddat we just came back from Ipoh. with a lot of packed food ☺️ mcm tak cukup gemok jer aku ni. okay fine sebenar nya makanan tu utk Sofea. Jiddah dengan Tok Wan kalau dengan Sofea mmg over sikit. Si Sofea tu pon punya laa berani pegi gomol Jiddah die πŸ˜‚ seriau tengok haha as a mother, tak de benda lain yg aku nak selain dari anak aku happy. being accepted by others, not discriminated and being loved by many. i am blessed ❀️ xoxo

things we don’t say

so this one is a bit personal. melancholic πŸ™‚ dah lebih 2 minggu aku rasa cam bad mood. stressed. and kadang kadang rasa down yang teruk gila tu. depressed pon ada. paling stress bila i have to fight the feelings on my own. camane eh nak explain ? kau rasa down, and you know you need to do something about it. sebab kau tak happy pn rasa camtu. bila ko tak get up, ko rasa makin stress kenapa ko rasa down. paham tak ? πŸ€” semua perasaan bercampur campur. dengan manusia yang tak habis habis bercerita macam macam. korang tak…

all my life

is it a sin to be a single mom ? a question that never leave my head. i didn’t set out to be a single parent, i set out to be the best parent i can be. and that hasn’t changed. sometimes i pretend that being a single mom isn’t as hard as people say, but it is indeed the hardest and loneliest struggle i’ve been through 😊 xoxo

living my life

whenever i’m alone i will always get myself attached to my laptop. or my ipad. or my kindle. and i don’t know what’s with the apple thingy, it seems that they created a perfect eco system. and i should just scrapped the idea of getting an Asus. save more money ! πŸ’° and i’m back to my classic BuJo. i’m not that cool with ipad especially writing down things with ipad pencil. it works perfectly with others, but that thing ain’t for me. and i think i’m just happy with the old way. i’m old anyway. living my life with…

masih

i was a bit off. may be sebab penat and i have so many things inside my head. back to back meetings dah jadi mcm rutin. nak btol kan kewangan lagi. tough ! then aku mudah sentap. org bergurau pn aku cam tk leh terima sgt. rasa cam ape benda semua orang memain 😒   may be i just need a little time together. nak bercerita and mengadu. that sort of stuff. walau pn nampak aku cam garang and kental tp ada masa aku ni cam agar agar jer pon. lembik 😞 masih lg a typical girl πŸ§•πŸ» thank you…

penat

minggu ni agak pack dan seriously aku a bit penat. last week that two babies were down with fever πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ now that they are recovered, aku ada berderet meeting sampai next Wednesday. meeting pelarasan kewangan is no joke guys, no joke ! ada banyak jugak benda pending dalam tangan aku. even renovation umah pon main serah je kt contractor πŸ˜ͺ nasib laa memang jenis pandai buat keje. still hutang dia untuk pendant lamp dan kipas. haven’t check on the wall color too.   akan setel kan hal kitchen this week dan aku bole move onto some other things. wardrobe is…