penat

minggu ni agak pack dan seriously aku a bit penat. last week that two babies were down with fever πŸ’†πŸ»β€β™€οΈ now that they are recovered, aku ada berderet meeting sampai next Wednesday. meeting pelarasan kewangan is no joke guys, no joke !

ada banyak jugak benda pending dalam tangan aku. even renovation umah pon main serah je kt contractor πŸ˜ͺ nasib laa memang jenis pandai buat keje. still hutang dia untuk pendant lamp dan kipas. haven’t check on the wall color too.

akan setel kan hal kitchen this week dan aku bole move onto some other things. wardrobe is another issue. need to buy all the bed frames and matresses. aircond and water heater too 😭 *cries blood*

hopefully end of this year aku dh bole masuk umah dah. tak payah nk pikir banyak banyak lagi dah. mikro is growing too πŸ‘πŸ» Alhamdulillah !

will update more some other times. too tired to explain 😭

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s