a little change

a few days ago, we went to Kino in KLCC. sebenar nya pegi untuk dinner and bawak Sofea jalan jalan. it is a habit to visit the book store whenever we found one. it feels good. at least tak sakit mata kau kalo baca kt phone or ipad. lagi pon kalo boleh kami mmg berniat nk tanam kan minat membaca dari kecik untuk Sofea.

with no intention of buying one ( since daddy jer yg nk beli buku sebenarnya. he was looking for sejarah hang tuah ) dia mmg camtu walau pon budak IT but still love history. walau pn aku rasa dulu die tak de penah kesah hal hal sejarah. tapi aku selalu merasakan sejarah tu sangat menarik untuk diteladani.

then jalan jalan i found a book yang menarik minat aku.

if writing when things go wrong can help us, what happens if we write when things go right ? 

and it hits me.

sebab aku adalah seorang yang suka menulis benda benda sedih. kadang kadang aku tulis bila hati aku rasa sayu. sebab it’s where you can feel the pain in your writings. kalo bab gembira ni it’s hard to do. sebab bila kau gembira you tend to enjoy the moment and keep them to yourself. tapi bila sedih you need to share them and write it down. hence the melancholic writings.

so sekarang ni aku tengah nak habis kan buku tu. and if i can change something after the reading in shaa Allah i will. since writing or blogging is my love-to-do-things, may be i can focus more on happy moments. may be it can help to boost my level of confidence, my everyday mood etc. lets hope for the better !

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.