tacing

macam biasa rutin aku amek sofea dr sekolah dan borak ngn dia dalam kereta. decided nk masak jer semalam sbb dah kecewa dengan foodpanda. kesian sofea lapar tunggu nasik tk sampai sampai. and among the conversation semalam was,

“mama Sofea tanak besar. Sofea nk kecik jer so bole main dengan mama”

 sedih nya dengar. hmm aku ni pn kalo boleh biar dia baby jer. yg bole cakap sikit sikit jer tuh. yg masih bole dukung. tak payah nk besar sangat lah. nanti dah pandai bercinta lagi parah. mana dah dia letak mama ngn daddy dia.

dari dulu aku selalu terfikir kalo laa ada orang kecewa kan Sofea mesti aku sedih. camane arwah abah sedih bila orang kecewa kan aku. huu tanak pikir lah nnt aku makin tacing.

xoxo

2 Comments

  1. Okkk ada org potong bawang😭

    Like

    1. haha mmg tacing pn

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.