did you ?

belum rasa nak tido. and baru jer habis packing barang nak pos esok. i have a few must-do-things before noon esok. anta Sofea pegi school, then drop by post office, then head straight to rumah Pudina and finally to the laundry.

getting fatter too. not healthy. and definitely not happy. it affects a lot of things especially my level of fitness. really need to work on this slowly. bloated and seriously it affect my whole life. next week boleh start lari lari anak kat tasik i guess ๐Ÿคญย jangan kau malas pulak nnt

e6d7c646a1ff8f4f20fcba77273461b8

i think i’m getting better on financial control. i have slowly stop buying benda merepek. erk walau pun i just bought semua warna inner from dUCk. sekarang suka beli note book dan pen. aku pn tak tau kenapa nk kene beli semua tu. walhal ada banyak jer lagi ๐Ÿ˜“ย mungkin boleh jot down progress workout aku kot. eh

xoxo

 

Longggg Hol

sipping my cup of ginger ale. cold one. and a chocolate bar. tv is playing Kingsman. life is good โ˜บ๏ธย seronok betul kalo tak keje tapi still got paid. haishh. mana nak dapat kehidupan camtu ?

bila Malaysia ada long holiday camni aku paling seronok lah. sebab utama i don’t to go to work. i don’t have to attend any meetings. i don’t have to pick up calls too. duduk rumah mandi kan Sofea anta dia pegi school. balik rumah breakfast. kalo rajin cuci baju dan vacum umah. routine. nampak cam simple tapi sebenar nya penat jugak. ni pn ada lagi baju tak anta pegi laundry.

got my parcel too. barang dari jepun. hiuhiuhiu. sample for the new pink foundation. haihh best btol. got some shawl from hanimarissa too. shawl malas malas pegi sekolah ke pegi beli goreng pisang ke. haha ntah bila pn hidup aku g beli goreng pisang ๐Ÿ˜…

bw-black-and-white-happy-inspiring-Favim.com-3574084

he left for Mersing ย sbb tangki die runtuh. haha. lama dah tak de kesah benda benda runtuh ni. cerun ke ape benda laa. hihi. nampak tak entri ni sebenar nya tadak purpose. just telling that i am happy dan tenang.

xoxo