I Need Ideas

memandangkan aku masih belum sebok like hell. so kita guna kan masa sebaiknya. bukan dengan aktiviti kurang berfaedah ( sebab laki kau xde kan ?) cuba kalo ada dekat udah breakfast pon Kelana Jaya

memandangkan umah aku dh nak start renovation ( and aku blom bayar deposit utk reno lagi )Β kene laa aku buat homework sikit apa nak beli, camane nak susun umah tu nanti. memandangkan living hall aku coet jer. i think ini jer pon dh memadai. haha. dedua laki ngn sofea suka lepak depan tv. so tang tv tu kene beso sikit lah.sofa kene selesa sbb depa dua suka tido sesama

minimalist-living-room-ideas-simple-living-room-design-inspiring-good-best-minimalist-living-rooms-ideas-on-amazing-minimalist-living-room-small-space

jap nnt tgk dining area plak lah. hhaha. lapar nih.

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s