Day One

cleaning up my new space. aku x minat sgt file berlambak kat belakang meja. jiwa rasa semak. so what i did was, i put those files dalam kotak and stack them up ✌🏻 and tak de tempat lain selain di tepi dinding sana. janji tersorok dari pandangan mata aku.

jadi meja belakang ni macam tempat aku letak semua barangan peribadi. macam sebuah kenangan aku dan masa dulu. i have my photo with Sal and mummy. i have my Sydney tumbler from Aishatul. i have my Honma from the one and only ❤️ i have my selipar jepun from Zul and cermin from Che Cah. nnt aku yakin akan ada files dan surat dan kerja kerja pending. but not today laa.

i have so much love for this people. mungkin dorang jer tak tahu sangat. haha. but they stay in my heart. not in the mood of working yet. i have something to do but this PC is not helping.

so may be later la. i’m so sleepy too 😪

okay done meroboh kan meja ni. dah alih kan PC and printer. apemende laa semua longgok atas meja. habukkkk. stress! now this room dah bersih, berkilat dan bercahaya. hahah.

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.