Be Happy

office life sucks big time 🀦

every year bila shortfall prestasi belanja i always have this ‘whatever konon’ attitude. at least for the past three years. tapi hakikat nya semua tu sangat menghantui perasaan aku 😭

the feeling of kau-tak-pandai-buat-kerja is super yuck ! and memang aku jenis terbawak bawak sampai ke rumah. tu pasal kekadang jd bad mood. jadi diam memikirkan masa depan. semua lah

last two years aku siap bawak diri pegi dome sorang diri minum frap choc. and time tu sbb aku emo aku pilih choc yg bentuk frog. everything was so ugly time tu hence the frog thingy. kecewa πŸ˜₯

boleh tak saya dh tanak serabut serabut buat keje ? tanak dah terbawak bawak sampai ke rumah. balik umah nak tenang jer. balik ke pangkuan keluarga makes me feel better.

parah lagi when he wasnt around. yes he left for something official. mula laa aku rasa lost sikit. kalo ada tu walau pon kekadang pening tapi at least rasa secure. rasa gak tenang nya tu. tapi dah balik pon so tayah drama sgt lah aku pon. kata tak clingy πŸ˜‚πŸ˜‚

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s