Better Days

penat sebenarnya. sangat penat. tapi biasa laa aku ni jenis suka fikir lebih. overthinking kills πŸ˜” tapi itu jugak laa yang aku buat

keje is keje lah. tapi keadaan sekarang agak memenatkan. dulu ada coordinator yang power. jadi aku tak banyak sangat fikir. you know aku bukan jenis natural leader. i don’t lead !

 

bukan perangai aku jugak nak shine bagai ni. i don’t bother orang kenal aku ke tidak. orang penting kan aku ke tak. seriously aku tak kesah pon if orang tak ingat aku πŸ˜‚ cukup jer dua tiga kerat yang aku ada. memadai ❀️

okay laa sis penat. malas nk fikir benda lain. better days are coming. lets go somewhere !

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s