Helo

baru balik dating 😻 okay muka kucing gatal. but whatever.

homed and watching World Cup now. iced water and McD’s durian party pack. France is leading too. heaven !

a tough week i must say. tough sebab banyak sangat benda nak kene buat. bukan one after another, tapi semua nya nak kene buat sekaligus. tangan ada sepasang jer pon. how ? nasib phone ada dua jer. kalo tiga baru jadi ismet ulam raja. kiri kanan berbunyi. kadang satu tanya pasal batu satu tanya pasal menu. jap karang tanya barang bila nk order. semua benda pun berbeza.

kadang kadang terfikir aku ni buat business bebanyak nak ape ntah. nak kata nak kaya tu tak de laa sangat. tapi more to rasa selagi ada daya kerja laa sekuat nya. peluang tak selalu datang. selagi ada kudrat dan tenaga, berusaha lah. mana laa tau dapat membantu pada masa depan. kalau kaya pun ada bagus nya, cuma harap tak hilang perasaan rendah diri jer lah.

 

i am so thankful that i have a good support system. hence, i don’t easily cracked under pressure. i always find strength in everyone i have around me. their attention, their help and their love, are all like the air that i breathe.

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.