Better Days

penat sebenarnya. sangat penat. tapi biasa laa aku ni jenis suka fikir lebih. overthinking kills πŸ˜” tapi itu jugak laa yang aku buat

keje is keje lah. tapi keadaan sekarang agak memenatkan. dulu ada coordinator yang power. jadi aku tak banyak sangat fikir. you know aku bukan jenis natural leader. i don’t lead !

 

bukan perangai aku jugak nak shine bagai ni. i don’t bother orang kenal aku ke tidak. orang penting kan aku ke tak. seriously aku tak kesah pon if orang tak ingat aku πŸ˜‚ cukup jer dua tiga kerat yang aku ada. memadai ❀️

okay laa sis penat. malas nk fikir benda lain. better days are coming. lets go somewhere !

xoxo

Helo

baru balik dating 😻 okay muka kucing gatal. but whatever.

homed and watching World Cup now. iced water and McD’s durian party pack. France is leading too. heaven !

a tough week i must say. tough sebab banyak sangat benda nak kene buat. bukan one after another, tapi semua nya nak kene buat sekaligus. tangan ada sepasang jer pon. how ? nasib phone ada dua jer. kalo tiga baru jadi ismet ulam raja. kiri kanan berbunyi. kadang satu tanya pasal batu satu tanya pasal menu. jap karang tanya barang bila nk order. semua benda pun berbeza.

kadang kadang terfikir aku ni buat business bebanyak nak ape ntah. nak kata nak kaya tu tak de laa sangat. tapi more to rasa selagi ada daya kerja laa sekuat nya. peluang tak selalu datang. selagi ada kudrat dan tenaga, berusaha lah. mana laa tau dapat membantu pada masa depan. kalau kaya pun ada bagus nya, cuma harap tak hilang perasaan rendah diri jer lah.

 

i am so thankful that i have a good support system. hence, i don’t easily cracked under pressure. i always find strength in everyone i have around me. their attention, their help and their love, are all like the air that i breathe.