deadpool 2 & a gold class ticket

dah rasa terabai nya this blog. nnt la i’ll figure out macam mana nk fix this thing πŸ€—

sebenar nya since election hari tu aku duk berangan nak tengok movie. tapi ada banyak btol benda nak kene buat. so this was put on hold πŸ˜ͺ

tapi semua tu berakhir bila aku finally dapat tengok deadpool 2. and ini jgk first time kami try gold class πŸ’ƒ i know so yesterday kan ? hmm actually beliau ni jenis suka nau tido masa movie. maka aku amek short cut utk tidak bagi keselesaan itu secara terus. kalo kerusi tegak pn lena, hat bleh adjust baring ni apetah lagi kan ? πŸ§–

super comfy. memang kau duduk and enjoy your movie sgt. sbb jiran jiran kau semua jauh. so xde laa dengar org makan kopok. org sedut air. semua pon kau x dengar. tenang ! ☺️

and about deadpool 2

semua org tau deadpool ni annoying kan. so jalan cerita die masih annoying macam dulu. and aku jenis tak minat sangat cerita camni. agak draggy. ntah la may be ramai yg suka, but just not for me πŸ™…

personal rating : ⭐⭐⭐

xoxo