what is my skincare routine ?

tak semua orang ada that luxury of time utk belek muka all day err day πŸ˜† masa mmg malas dan too tired nk go thru 5 steps routine. ye dok ? kalo bole nk pakai satu jer terus zass bersinar. but, xde benda mudah dalam dunia ni sis sis semua. nak cantik kene rajin

apa yang akak amal kan ?

dua item wajib di bawah. harrogate sulphur soap bar dan serrose. harrogate tu baru berkenalan jer actually hujung tahun lepas. but since then nothing can beat that. i have tried a lot. pelbagai jenama but this one suits me well 😁

photo taken from IG bytema. she is my fellow PTD but everyone calls her Ratu Sabun. but whatever apa yg dia promote ni sangat lah bagus okay ? ada customer akak nk try this combo tak ? kalo nak sila bagitahu okeh 😊

botol kecik yg sgt menggamit perasaan. bau yang sangat tenang. sangat efektif. selamat utk semua jenis kulit. mencantik kan kulit dr dalam. tak rugi uolls semua try. mudah meresap dalam skin. tak berminyak. and works very well dengan foundation lain. so remember, serrose is always your first step before any make up. okey ?

sape nk beli, sila whatsapp or DM my IG yee

πŸ–€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s