Review : Perfume

yahuu esok i’m on leave. i think i just need an extra day for myself. dan malam ni ada sesi spa di rumah. will talk about it some other time 😊

untuk malam ni, saya rasa nak review satu ig pasal perfume. to be honest saya bukan peminat perfume. i have a few. spray pon sebab nak masuk meeting. kalo nk ilang kan bau cafe or bau makanan yang terlekat dekat baju, saya spray Febreeze. yes saya seorang yang simple πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ

dua tiga hari lepas kan cam panas jap kes seller Instagram yang jual fake items, tp claim original. and she’s selling branded handbags yang kos nya cecah ribuan ringgit. hmm kesian orang yang beli. saya pn tak de nk komen lebih, but more to being honest when you are in business. tak de orang nk kecam awak pakai barang premium or even tak berjenama. tak ada orang nk judge. yang jadi tak eloknya bila awak tipu customer. eh tipu ni mmg benda tak baik lah kekdahnya.

DSC00623

i loveee this sebab die ada element rose. kan ke saya penjual #serrose πŸ˜‰Β harus laa akan suka pada semua yang roses based.

1220177_51c3cf68-b12b-44cb-8988-554b16ea0d66.jpg

Gucci Bamboo ni plak sebenar nya beliau yang suka. so kita ikot jer laa idong die. penting tuh jaga idong die sekali. hikhikhik πŸ˜†Β tapi yakin laa pilihan beliau mostly memang ze best. fresh and not too strong.

gambar ehsan dari google yer. sebab perfume saya blom sampai lagi. malam ni rasa macam nk beli perfume plak. may be saya agak bosan dah dengan bau yang currently i have.

two favorite IGs for perfume @chenta_shue & @nr_licious

@chenta_shue ni saya selalu beli miniature dari dulu lagi. plus suka btol tengok gambar kat IG dia. @nr_licious ni banyak jual actual size perfume. and both are selling at good price. tapi idok laa murah yang tak masuk akal tu. murah sikit laa dari kaunter. and the most important part is they are selling the original perfume. bukan yang grade or yang reject ker ape. actually tak de pn istilah perfume reject, i think. ntah laa kurang pakar bab perfume. bole tanya mereka yang lebih arif

kenapa nak bayar lebih if we can find a cheaper one, ye dok ? sape yang berminat tu bole laa roger dua IG ni yee πŸ€—

πŸ–€

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s