merkuri dalam kosmetik

cantik biar lah seiring dengan cerdik ! this one paling win di hati saya. hehe i actually doesn’t know @sitiawe ni in person. but if happen you know her, i need to ask for the permission. anyway i have credited her name in this video 🌿

for me apa yang dia cakap sangat complete dan padat. bahaya merkuri dalam produk kecantikan ni tak boleh buat main. sebab panjang Β efek dia nanti. semata-mata nak putih cepat sanggup ker kita gadai kesihatan buah pinggang kita ? tak kottt. tak paa laa gelap sikit pon janji sihat elok.

however bagi yang dah tersalah pakai produk yang ada merkuri it is best for you to buang terus semua sekali πŸ”₯ stop dan jangan toleh belakang dah. sekarang masa nk figure out macam mana nk pulih kan balik your skin. bak kata @sitiawe kene detox. dan time ni please lah cari produk yang bagus. yang certified organic. bukan yang claimed organic okay ?

kalo rasa nk try tokyo organic serum boleh whatsapp or just drop your comment πŸ˜‰

πŸ–€

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s