how beautiful

happy Saturday ! weekend is always so much love for me. we have a wedding to attend later on. but one entry won’t kill i guess. just a simple sharing for today πŸ˜‰

selama saya berniaga barangan Meiko saya dah jumpa ramai customer. face to face mahu pun sekadar melalui whatsapp. boleh di kata kan hampir 50% daripada customer saya suka kan kulit yang putih. and that makes me wonder, kenapa orang kita merasakan kulit putih itu cantik ? siapa yang meletakkan definisi sebegitu ?

i think we need to realise that being fair is not the ultimate definition of beautiful. whatever your skin colour is, it is always beautiful. in your very own way. jangan taksub dengan kulit artis Korea please. they are born like that or some even buat plastic surgery for that. we don’t need barbie ladies ! real women with real skin, we rock that way πŸ’…πŸΌ

Cm3yBdWWcAQmJmM

so please berhati-hati when it comes to pemilihan barangan kecantikan yang menawarkan pemutihan etc. they are not real. beautiful is when you have s healthy skin. bebas cela bebas parut, regardless of the colour code and tone. jangan perdagangkan your very own kind of beautiful semata-mata untuk kelihatan lebih cerah πŸ˜ͺΒ that is so wrong

buat pilihan bijak okeh. jadi sesapa yang rasa nk cuba kami punya Tokyo Organic Serum or known as Serrose, please contact me or any other agents yang berdekatan. Serrose sesuai dengan semua jenis kulit mahu pun warna. it’s organic dan sememangnya akan amek masa sikit untuk ada efek. jangan beli arini pakai seminggu terus nak flawless. tu memang tak dapat lah yee. tapi saya yakin dengan produk ni, dan rasanya by the time habis your first bottle anda semua dah boleh lihat kesan nya 😍

sesapa yang nak keluar rumah jap lagi jangan lupa pakai serrose!πŸ–€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s