Takde hal lah

My view today 😊

Tapi xde hal lah jalan 8.2km pon. Okay je ni. Tak bebel pon.

Ada masa perit jugak laa panas die. Sampai ke rusuk. Ada masa sampai ke hati panas nya. Tapi aku kan jenis cool, so memang tak de hal lah. Janji jangan bio lapor jer πŸ€— time tu mmg aku laa ganti rimau maybank tu

By the time aku nampak lubang 16 hati memang dah riang dah. Tak lama lagi azab tamat nii. Nak pegi beli La Mer pas habis. Basically tu la motivasi aku towards the end tu 🀣

Bila ingat esok tayah datang lagi dah rasa dapat berita dr syurga tau dak ? Senyum sampai ke hati yang paling dalam. Walau pon idong belang, muka berjelaga tapi tak per. Esok bleh berehat kat aircond 😍

Dorang jadi ape pn esok aku tanak amek tau. Hahhaa. Esok Sabtu kot.

xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s