His New One

we had a long day. and basically it is just us having fun despite of all the things that we need to do. we’ve been here and there for different stuff. i saw someone was very happy with his new hobby. haha but definitely nothing will beat that golf thingy 🤫 if i can edit the video, i’ll post it here just manage to do this bit tonight. too sleepy. haha. never know how to edit a video actually. but i can explore 🤩 xoxo

No No

I see a lot of fake faces. Therefore i just want to make my circle super small. May be just two of us, for almost everything. And official issues and a little problem, i can add my roommate. He’s a friend. And that’s all for me. The rest are just too cheap. Boleh di beli dengan sedikit nama dan pangkat 😊 xoxo

Tak Semua

Tak semua orang sanggup bersusah payah dengan kita. Itu memang hakikat dan asal sikap manusia. Jadi tak perlu hairan. Juga tak perlu buat apa-apa, melainkan latih diri kita untuk tak menyerupai mereka 🤗 Kadang-kadang memang ada rasa kecewa dan sedikit sedih. Tapi tanya lah hati, berbaloi tak sedih untuk mereka ? Kalau hati cakap tak tu rasa nya dah boleh move on kot. Being betrayed, dah masak dah. Dah banyak kali. Tapi itu lah hidup. Tak kan pernah tenang. Tak kan pernah selesai. Yang penting terus maju ke depan. Yakin dan jangan ada rasa regret. Sekali sekala pandang jugak laa…