His New One

we had a long day. and basically it is just us having fun despite of all the things that we need to do. we’ve been here and there for different stuff.

i saw someone was very happy with his new hobby. haha but definitely nothing will beat that golf thingy 🀫 if i can edit the video, i’ll post it here

just manage to do this bit tonight. too sleepy. haha. never know how to edit a video actually. but i can explore 🀩

xoxo

They

thank you

they are my rainbow and they are my stars. my life is always bright even if it rains and even if its dark.

i miss you kanak-kanak ajaib ❀️

xoxo

Sharing This

Just a little reminder from me to anyone reading this site, especially to myself ! Treasure everyone you love. Work can wait. Everything else can wait. Unfortunately time does not ❀️

xoxo

credit to : Jay Shetty

No No

I see a lot of fake faces. Therefore i just want to make my circle super small. May be just two of us, for almost everything. And official issues and a little problem, i can add my roommate. He’s a friend. And that’s all for me.

The rest are just too cheap. Boleh di beli dengan sedikit nama dan pangkat 😊

xoxo

Lets

we are back to our reality. and put on the soundtrack over the rainbow please !

now it’s time for some workout baby 😎

practice-self-control-spotebi-workout-motivation

lets do this

xoxo

Tak Semua

B76EC035-BAA0-4D58-9472-F40B5663CD31.png

Tak semua orang sanggup bersusah payah dengan kita. Itu memang hakikat dan asal sikap manusia. Jadi tak perlu hairan. Juga tak perlu buat apa-apa, melainkan latih diri kita untuk tak menyerupai mereka πŸ€—

Kadang-kadang memang ada rasa kecewa dan sedikit sedih. Tapi tanya lah hati, berbaloi tak sedih untuk mereka ? Kalau hati cakap tak tu rasa nya dah boleh move on kot.

Being betrayed, dah masak dah. Dah banyak kali. Tapi itu lah hidup. Tak kan pernah tenang. Tak kan pernah selesai. Yang penting terus maju ke depan. Yakin dan jangan ada rasa regret. Sekali sekala pandang jugak laa ke belakang. Tengok kesan tapak kaki kita dah jalan. Jauh. Sejauh itu dah kita jalan. Banyak cabaran. Banyak dugaan.

Sampai masa, akan tiba saat kita di atas. Jangan sekali lupa asal kita. Jangan pernah tak berpijak di bumi nyata. Jangan pernah alpa dengan harta dunia. Manusia angkuh tak kan ke mana.

Walau nakal, walau kasar, biar lah hati kita sentiasa sabar. Tak ada hasad dengki, tak ada buruk sangka. Hidup lah dengan rasa gembira. Jangan terkesan dengan mainan dunia ❀️

Remember, no matter how the wind blows, mountain will never bow to it. And my love, you are that mountain.

xoxo